Tesla Peilzender terugvindsysteem

Het aantal diefstallen van de verschillende Tesla modellen neemt nog steeds toe. Omdat de standaard Tesla beveiliging niet afdoende blijkt te zijn stellen verzekeraars steeds hogere eisen aan de beveiliging van een Tesla. Daarbij maakt het vaak niet uit of u een Tesla Model X, Model S of Model 3 wil verzekeren.

Tesla alarmsysteem 

Alle Tesla modellen worden door Tesla zelf voorzie van een eigen voertuigvolgsysteem. Dit Tesla track en trace volgsysteem is echter niet gekoppeld aan een aparte alarmcentrale (PAC-meldkamer). Om die reden eisen verzekeraars een Tesla extra beveiliging wordt, in de meeste gevallen zal er een TV01 geceritificeerd peilzender terugvindsysteem van Moving Intelligence worden geëist.

Dit systeem, de Mi01 Peilzender, is door het Kiwa SCM/CCV gecertificeerd als een TV01 Terugvindsysteem. De Mi01 Peilzender is een na-diefstalsysteem dat ervoor zorgt dat een voertuig, conform de norm, binnen 24 uur in Nederland teruggevonden dient worden. Na-diefstalsystemen met een TV01 certificering voldoen aan een terugvindpercentage van minimaal 80% of hoger.

TV01 Peilzender voor Tesla

De Mi01 Peilzender van Moving Intelligence is door het Kiwa SCM (CCV Keurmerk Voertuigbeveiliging) goedgekeurd als Klasse TV01 Terugvindsysteem. D

Met de Mi01 Peilzender is geschikt als beveiliging voor onderstaande Tesla modellen: 

  • Tesla Model 3
  • Tesla Model S
  • Tesla Model X

Sinds 11 oktober 2017 heeft de Kiwa SCM de startonderbreker van de Tesla Model X gecertificeerd als een Klasse Startonderbreker. Om die reden is alleen een de Model X TV01 te certificeren.

Lees meer over de verschillende Kiwa SCM/CCV beveiliging-klassen op SCMklasse.nl.

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag via onderstaand formulier geheel vrijblijvend een offerte aan om uw Tesla te voorzien van een beveiligingssysteem als een TV01 Terugvindsysteem.