Peilzender inbouwen

Door het kleine smalle formaat en de bevestigingspunten aan de zijkant is de Mi01 Peilzender overal in een auto, transportmiddel of werkmaterieel uit het zicht te plaatsen.

Door de ingebouwde power-caps en interne batterij heeft de peilzender geen invloed op de reeds aanwezige elektronica en kan dit systeem volledig stand-alone en zonder bedrading werken. De peilzender is voorzien van een interne batterij die na activatie en inbouw minimaal 5 jaar mee zal gaan. Gedurende deze periode zal het terugvindssysteem 1 maal per dag een locatie bericht naar ons platform sturen.

De Mi01 Peilzender wordt geactiveerd door hem tien keer 180 graden te draaien, de batterij wordt hierdoor ingeschakeld. Door middel van de bijgeleverde activatiecode voegt u de peilzender toe aan uw persoonlijke Moving Intelligence account. 

Inbouw richtlijnen en adviezen

Indien uw verzekeraar geen TV01 certificering eist kunt u de Mi01 Peilzender zelf in ieder transportmiddel of object inbouwen. Eist uw verzekeraar wel een Kiwa SCM/CCV Klasse TV01 Terugvindsysteem certificaat dan dient het systeem ingebouwd te worden door een inbouwspecialist.

Bouwt u de peilzender zelf in of bent u een inbouwer? Let in beide gevallen altijd op onderstaande richtlijnen en adviezen:

  • Monteer de peilzender altijd op een onvoorspelbare locatie.
  • Verstop de Mi01 peilzender altijd binnen in het interieur van het voertuig en vermijd hittebronnen, mogelijke vochtige plekken, obstructie van metaal en zonwerende of verwarmde voorruiten.
  • Voor de beste GPS/GSM ontvangst monteert u de Mi01 Peilzender horizontaal en zorgt u dat het voertuig buiten staat.
  • De locatie van de peilzender mag niet toegankelijk zijn zonder gereedschap te gebruiken.

Offerte aanvragen

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend een offerte aan voor een of meerdere Mi01 Peilzender terugvindsystemen van Moving Intelligence.